Een nieuw jaar, vol positieve uitdagingen!

Een nieuw jaar, vol positieve uitdagingen! 900 675 Geert Plovie

Een nieuw jaar,

IC Solutions 2021

De beste wensen!

Bij IC Solutions willen we alvast beginnen met jullie het beste te wensen voor het nieuwe jaar. Dat de gezondheid van u en uw familie voorop staat, is meer dan ooit duidelijk. Tijd om met een positieve blik vooruit te kijken en van 2021 een topjaar te maken!

IC Solutions Futureproof

Ondertussen zijn we een team van 4 experten met specifieke kennis in verschillende vakgebieden. Van webdesign, tot grafisch ontwerp, tot social media en SEO. De laatste maanden zaten we niet stil, en zijn we druk bezig geweest om de krijtlijnen van IC Solutions voor de toekomst uit te zetten:

1. CMS
Zo specialiseerden we ons nog dieper in WordPress, en bouwden we ons eigen ICS thema dat ons in staat stelt om futureproof websites te bouwen die sneller presteren en meer mogelijkheden bieden naar de uitdagingen van morgen.

2. Servicepakketten
Ook servicepakketten komen eraan! Hierdoor zijn we in staat nog beter te kunnen inspelen op de behoeftes van onze klanten. Stel zelf je pakketten samen en bepaal je eigen budget, simpel.

Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.

Wij kijken er alvast naar uit om samen van 2021 een succes te maken!

Tot snel 👋🏻
Geert, Wout, Angelique en Lissa

IC Solutions logo wit

wij maken van uw online business een succes

Adres

Ruiterijschool 1, 2930 Brasschaat

Contacteer ons

Wij maken responsive websites, verzorgen grafisch ontwerp van A tot Z en zorgen voor SEO en de juiste digitale strategie.