Grafisch Ontwerp

Grafisch Ontwerp 900 600 Geert Plovie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vormgeven van een grafisch ontwerp? Dan kunt u perfect bij ons terecht. Wij hebben zeer ervaren grafisch vormgevers in huis om uw offline identiteit vorm te geven.

Als u zich optimaal wilt profileren naar uw doelgroep, is het verstandig om uw aandacht te verdelen over uw digitale identiteit én de manier waarop u offline zichtbaar bent. Door deze aandacht te verdelen zorgt u ervoor dat er een mooi geheel ontstaat in de communicatie naar uw doelgroep.

Zichtbaar zijn als er géén gebruik wordt gemaakt van het internet is belangrijker dan u denkt

Offline communicatie zorgt voor zichtbaarheid als er géén gebruik wordt gemaakt van het internet. Deze momenten komen vaker voor dan u wellicht zult beseffen. Bedenk hierbij maar eens hoe vaak een doelgroep in aanraking komt met verpakkingsmaterialen van producten, flyers, visitekaartjes, invulformulieren, menukaarten, …

Onze beslissingen worden continu beïnvloed door visuele prikkels, zowel digitaal als op papier. Er zijn diverse offline communicatiemogelijkheden om u als bedrijf te profileren.

De kracht van offline communicatie

Door de toenemende digitalisering wordt de kracht van offline communicatie tegenwoordig vaak erg onderschat.

Deze authentieke communicatiemogelijkheden vormen echter wél onderdeel van een gehele uitstraling van een bedrijf. Daarom is het goed om de waarde van flyers, brochures of folders in te zien. Dit zijn uitstekende mogelijkheden om een doelgroep van specifieke informatie te voorzien.

Het is een gegeven dat offline communicatie beter gelezen wordt dan online communicatie. De informatie op een beeldscherm wordt immers vaak visueel diagonaal gescand.

Veel mensen hebben moeite om de aandacht van lange teksten op een beeldscherm vast te houden. Op het moment dat de interesse van een doelgroep offline wordt gewekt, zal deze specifieke groep mensen veel meer de tijd nemen om de informatie tot zich te nemen. Hierdoor blijft deze informatie vaak langer in het geheugen van de doelgroep. Deze offline informatievoorziening kan dan ook erg waardevol zijn voor een bedrijf.

De rol van offline communicatie in de gebruikerservaring

Wat vaak onderschat wordt is dat in veel gevallen juist de offline communicatie een belangrijke rol spelen in de gebruikerservaring.

Een duidelijk voorbeeld hiervan zijn verpakkingsmaterialen van producten. Hierop staan vaak instructies weergeven hoe een product gebruikt moet worden. Veel mensen willen direct van het product gebruik maken en willen niet de verplichting hebben om online te gaan om te zoeken hoe een product gebruikt moet worden. Naast het weergeven van gebruiksinstructies kan een goed ontworpen product verpakking ook imagoversterkend werken, de herkenbaarheid van een bedrijf verhogen, de aandacht trekken en klanten aanzetten tot kopen.

Grafisch ontwerp laten vormgeven

Om een grafisch ontwerp te laten vormgeven kan u perfect bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het grafisch ontwerpen van logo’s, folders, brochures, flyers, naamkaartjes, cadeaubonnen, verpakkingen, … We nodigen u graag uit om vrijblijvend samen te zitten en onze mogelijkheden te ontdekken.

Wij onderscheiden ons door een zeer persoonlijke- en klantgerichte benadering. Ieder bedrijf en iedere doelstelling is immers uniek.

Lees meer over Webdesign, Grafisch Ontwerp en SEO

Want er valt nog zoveel meer te vertellen!

IC Solutions logo wit

wij maken van uw online business een succes

Adres

Ruiterijschool 1, 2930 Brasschaat

Contacteer ons

Wij maken responsive websites, verzorgen grafisch ontwerp van A tot Z en zorgen voor SEO en de juiste digitale strategie.