Is uw website mobielvriendelijk?

Is uw website mobielvriendelijk? 560 420 Geert Plovie

Uw website moet mobielvriendelijk zijn voor een iPhone, maar ook voor een Samsung, Huawei, OnePlus, LG, … en hebben we ook al iets gezegd over al die verschillende soorten tablets?

Wanneer zal deze madness stoppen? Nooit. In de wereld van webdesign en webdevelopment worden we dagelijks geconfronteerd met deze uitdagingen.

De oplossing is om te starten vanuit een aanpak waarbij één dezelfde website zich aanpast aan eender welk toestel, gebruiker, schermgrootte of operating system. Wij maken flexibele grids, layouts en maken slim gebruik van style sheets. Wanneer de gebruiker van laptop naar tablet of smartphone overschakelt, dan zal de website technologie automatisch beantwoorden aan de gebruiker zijn voorkeuren.

Maar mobielvriendelijk webdesign gaat niet enkel over aanpasbare schermresoluties en afbeeldingen die automatisch van grootte veranderen, maar evenzeer over een hele nieuwe manier van denken over design én gebruiksvriendelijkheid.

 

Wist je dat…

… Google bekend heeft gemaakt dat er meer gesurft wordt via mobiele toestellen dan via de traditionele pc of laptop?
… uw website achteraan (of helemaal niet) in de zoekresultaten verschijnt indien hij niet mobielvriendelijk is?
… u met een mobielvriendelijke website zaken zoals onleesbare teksten, kleine buttons, te veel in- en uitzoomen vermijd?
… een mobielvriendelijke website uw bezoekers langer op uw website houdt vanwege de gebruiksvriendelijkheid?
… mobielvriendelijkheid ook wel responsive design word genoemd?

 

Is uw website niet mobielvriendelijk?

Lees meer over Webdesign, Grafisch Ontwerp en SEO

Want er valt nog zoveel meer te vertellen!

IC Solutions logo wit

wij maken van uw online business een succes

Adres

Ruiterijschool 1, 2930 Brasschaat

Contacteer ons

Wij maken responsive websites, verzorgen grafisch ontwerp van A tot Z en zorgen voor SEO en de juiste digitale strategie.