Let's talk about

Haal meer uit uw bedrijf met social media!

Social Media inzetten voor uw bedrijf? Dat kan!

Wilt u meer halen uit social media? Maar hebt u geen idee hoe hier aan te beginnen? Onze social media expert staat klaar om uw bedrijf, merk of product zichtbaar te maken op verschillende social media kanalen.

U kan ook zelf aan de slag met social media onder onze begeleiding. Wij leggen u uit hoe u via social media uw content gericht kan delen met de juiste doelgroep op het juiste kanaal.

IC Solutions | Social Media voor bedrijven

Het juiste Social Media kanaal

De meest gekende kanalen zijn Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn maar ook bv. TripAdvisor is een social media kanaal dat interessant kan zijn voor een horecazaak. Het is een kwestie van de juiste kanalen te gebruiken in functie van uw product/dienst én doelgroep.

Aanmaken van een Social Media plan

Het nadeel van social media is dat het zeer vluchtig is en dat u niet alleen bent in het aanprijzen van uw bedrijf, merk of product. Daarom kan het interessant zijn om een social media plan op te maken en een bijhorende kalender op te stellen waarin u opgeeft wanneer u welke post plaatst.

IC Solutions | Social Media
Grafisch Ontwerp | Quote

Adverteren op Social Media?

Social Media is eigenlijk nog maar écht in opmars sinds een 10-tal jaar, maar het zal nooit meer weggaan. Het zou dus gek zijn om dit kanaal niet te gebruiken! Met social media kan u op een eenvoudige wijze snel veel mensen bereiken en uw diensten/producten kenbaar maken.

Als u het goed aanpakt, dan gaan andere mensen uw product zelfs promoten (liken en delen) via social media.

Ook worden social media kanalen zelf kieskeuriger in het tonen van uw bedrijf. Ze hebben natuurlijk liever dat u betaald adverteert om nog meer getoond te worden.

Adverteren op social media kan interessant zijn voor uw bedrijf, op voorwaarde dat we kunnen meten welke meerwaarde het oplevert.

En zo bent u weer een stapje dichter bij een goede Digital Marketing aanpak!

Don’t be shy, say hi!

Wij reageren binnen de 24 uur!

  IC Solutions logo wit

  wij maken van uw online business een succes

  Adres

  Ruiterijschool 1, 2930 Brasschaat

  Contacteer ons

  Wij maken responsive websites, verzorgen grafisch ontwerp van A tot Z en zorgen voor SEO en de juiste digitale strategie.