Wat is de prijs om een website te laten maken?

Wat is de prijs om een website te laten maken? 900 600 IC Solutions

U vindt op onze website géén prijsstelling voor de diensten die wij verrichten. Dit omdat de prijs voor het laten maken van een website hangt af van veel factoren.

Wij denken dan aan het aantal pagina’s van de website, welke functionaliteiten de website nodig heeft, of u de website teksten wilt láten schrijven of zelf teksten wilt aanleveren, in welke talen de website moet worden opgemaakt en of er reeds afbeeldingen of video’s beschikbaar zijn die op de website moeten worden weergegeven.

Daarnaast is het belangrijk om te realiseren dat een website niet zomaar automatisch door uw doelgroep gevonden wordt. Een website moet SEO technisch dusdanig goed in elkaar zitten dat een geïnteresseerde deze makkelijk weet te vinden. Een andere eis is dat de website goed weergegeven wordt op ieder toestel (pc, laptop, tablet en smartphone) en voorzien is van security en back-up voorzieningen. Tot slot is het van essentieel belang dat de website zal uitnodigen tot om de bezoeker over te laten gaan tot actie (call-to-action) en u hiermee de vooropgestelde doelstellingen kunt realiseren.

Wat is onze prijs om een website te laten maken?

Als u vraagt naar onze prijs om een website te laten maken stellen we u eerst enkele vragen over wat het doel is van uw website en wat u juist in gedachte heeft. Dit kan in een eerste kennismakingsgesprek.

Op basis van uw antwoorden maken we graag een vrijblijvende offerte voor u. We maken graag tijd om u hiervoor te bezoeken, maar uiteraard staat de koffie ook op ons kantoor voor u klaar.

IC Solutions heeft jarenlange ervaring in het maken van websites die volledig aansluiten bij de doelstellingen van onze klanten. Wij onderscheiden ons door onze zeer klantgerichte aanpak. We kijken samen met u naar de beste oplossingen om uw doelstellingen te realiseren. Voor ieder budget hebben we de juiste oplossing!

IC Solutions logo wit

wij maken van uw online business een succes

Adres

Ruiterijschool 1, 2930 Brasschaat

Telefoon

0477 78 38 40

Contacteer ons

Wij maken responsive websites, verzorgen grafisch ontwerp van A tot Z en zorgen voor de juiste SEO en digitale strategie.