Let's talk about

Een website die het verschilt maakt!

Webdesign Schoten

Wilt u een nieuwe website laten maken of uw huidige website vernieuwen en u bent op zoek naar een webdesign bureau in de omgeving van Schoten? Lees dan zeker even verder.

Sinds 2008 maken wij stijlvolle websites voor kleine en grote bedrijven uit alle sectoren.
IC Solutions is een webdesign bureau (gelegen ten noorden van Antwerpen) gespecialiseerd in websites met een impact, en dit allemaal met een weldoordachte digitale strategie! Ook voor online shops bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij helpen u bij het realiseren van uw digitale ambities.
Ontdek de kracht van onze full-service aanpak!

Webdesign | Keyboard

Domeinnaam & Hosting

Wij hebben een full-service aanpak en nemen graag de domeinnaam en hosting van uw website voor onze rekening. Zo beschikken wij over onze eigen managed servers in moderne datacenters in Antwerpen en Amsterdam. Wenst u de domeinnaam en hosting in eigen beheer te houden? Geen probleem, klant is koning!

Online Shop

De trein van het online verkopen is ondertussen ook in België een hogesnelheidstrein geworden en deze wilt u écht niet missen! Wij bouwen niet alleen uw online shop, maar wij bekijken ook samen met u hoe we de juiste bezoekers op uw online shop krijgen. Wanneer bezoekers klanten worden, dan is onze missie geslaagd.

SEO & SEA

Search Engine Optimization of SEO is het optimaliseren van uw website voor zoekmachines. SEA staat voor Search Engine Advertising en gaat over het adverteren van uw website in een zoekmachine. Google Adwords is hierin de bekendste. Wij gaan graag de uitdaging aan om u bovenaan te krijgen in Google!

Onze werkwijze

Ready, set, GO!

[cool-process type=”default” show-posts=”5″]

Webdesign | Mockup Publicity Signs
Webdesign | Quote

WordPress

WordPress is een populair open source Content Management Systeem (CMS) dat veel voordelen biedt voor het snel opzetten van een responsive website. Voor 80% van de websites die wij maken gebruiken wij WordPress, steeds te zien in functie van het project.

Google Analytics

Google Analytics is een gratis dienst van Google die ons meer inzicht geeft over de bezoekers van uw website. We willen niet alleen weten hoeveel bezoekers u heeft, maar ook via welke weg ze op uw website zijn terecht gekomen, met wat voor toestel en welke customer journey ze hebben afgelegd.

Social Media

Social media gaat over interactief communiceren met (potentiële) klanten. Wij kunnen u helpen met het opzetten, integreren en beheren van al uw social media kanalen. Zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, … Op deze manier kan u op een efficiënte wijze een groot publiek bereiken.

Webdesign Realisaties

Wij maken websites voor grote en kleine bedrijven, in alle sectoren. Bekijk hier enkele realisaties!

IC Solutions | Realisatie Webdesign B&B Parkhuys

B&B Parkhuys

Webdesign / Huisstijl / Logo Ontwerp / Drukwerk
IC Solutions | Realisatie Webdesign Filori-Plant

Filori-Plant

Webdesign / Online Mailings
IC Solutions | Realisatie Webdesign L&S Top Solutions

L&S Top Solutions

Webdesign
IC Solutions | Realisatie Webdesign Minerva NWE Bunkering

Minerva NWE Bunkering

Webdesign
Webdesign Realisatie Memory Makers

Memory Makers

Webdesign

OFFERTE ONTVANGEN?

Binnen de 24 uur antwoord!

Wij helpen u bij het realiseren van uw website en/of grafisch ontwerp.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

IC Solutions logo wit

wij maken van uw online business een succes

Adres

Ruiterijschool 1, 2930 Brasschaat

Contacteer ons

Wij maken responsive websites, verzorgen grafisch ontwerp van A tot Z en zorgen voor SEO en de juiste digitale strategie.