SEO IC Solutions

SEO

Wij zorgen voor de juiste search engine optimization van uw website

Een bepalende factor om een goede ranking in Google te bekomen, is wanneer je website wordt opgebouwd op SEO-vriendelijke wijze. Bij IC Solutions hebben we allemaal de ‘SEO-reflex’ bij het ontwikkelen van een website. Door het gebruik van de laatste SEO-technieken met een focus op return on investment, helpen wij u om de Google te veroveren.

Analytics
Dankzij Google Analytics kunnen wij de performance tracken en bijsturen waar nodig om het vooropgestelde doel te bereiken. Bekijk het succes van uw website en evalueer de performance t.o.v. uw bedrijfsresultaten. Leer uw website-bezoekers kennen en optimaliseer uw marketing campagnes.
Digital marketing
Het draait allemaal rond creativiteit, ideeën ontwikkelen om een publiek te bereiken en het engagement van de klanten te winnen. Wij ontwikkelen websites, logo’s, (digitale) advertenties, e-mailcampagnes en nog veel meer voor onze klanten. Van concept tot aflevering.
SEA
Search Engine Advertising (Google Adwords maar ook social advertising zoals Facebook, Instagram, Twitter,…) kan een belangrijke rol spelen in uw marketing campagne. Het is een van de vele tools om nieuwe leads te genereren voor uw business.

GRATIS OFFERTE ONTVANGEN

Binnen de 24u geholpen

Wij helpen u bij het realiseren van uw website en/of grafisch ontwerp.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op.

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken een webdesigner!