Betaalbaar webdesign

IC Solutions maakt betaalbare websites sinds 2008.

Laat je inspireren

Recente projecten

Over ons

Een innovatieve visie,
een lange termijn partner.

Wij maken websites, webshops en webapplicaties sinds 2008.

Een combinatie van een innovatieve aanpak, een doordachte strategie en een knap webdesign.
Wij maken een succes van jouw business!

400
Projecten
4
Experts in huis
4,9 / 5
Op Google reviews

Klaar om online te groeien?

Digitale oplossingen op maat van jouw onderneming!

Betaalbare websites

Bij IC Solutions bewijzen we elke dag opnieuw dat je kwalitatieve websites kan maken aan een betaalbare prijs. Dit realiseren we door verschillende factoren:

  • Gebruik maken van het open-source CMS WordPress (zie meer hieronder)
  • Klein maar sterk team met elks zijn eigen specialiteiten
  • Geen overdreven overhead-kosten

Er is een verschil tussen betaalbare websites en goedkope ‘low-budget’ of ‘instap’ websites.
Wat doen wij niet:

  • Werken met voorgemaakte templates en die invullen met teksten en foto’s van de klant
  • Bestaande websites kopiëren en de inhoud vervangen

Elk bedrijf is uniek en dus ook de bijhorende website. Wij bouwen steeds op maat van de klant, met een vooropgesteld doel en een unieke digitale strategie.

betaalbaar-webdesign
open-source-cms-wordpress

Open-source CMS

Wij gebruiken hoofdzakelijk WordPress als Content Management System (CMS).

Dit is een open-source CMS. Dit wilt zeggen dat er geen licentie-kosten aan verbonden zijn én dat de code vrij te gebruiken en aan te passen is.

Door het wegvallen van de licentiekosten en onze doorgedreven kennis van WordPress, kunnen we op een efficiënte wijze een knappe kwalitatieve website bouwen aan een betaalbare prijs.

WordPress is het meest populaire CMS wereldwijd op dit moment. Doordat er al miljoenen websites gemaakt zijn met WordPress is er ontzettend veel code beschikbaar. Hierdoor moet je het wiel niet steeds opnieuw uitvinden en kan je sneller bouwen. Dit komt neer op een tijdsbesparing en dus ook een kostenbesparing.

Wel moet je opletten met welke code je gaat hergebruiken. Die grote hoeveelheid code is geschreven door allemaal verschillende ontwikkelaars die zich niet op elkander hebben afgestemd. De ene code is ook al kwalitatiever dan de andere.

Dit maakt dat wij zelf zoveel mogelijk proberen te ontwikkelen. Het staat een beetje haaks ten opzichte wat er hierboven staat, maar er zijn toch nog talloze zaken die we kunnen hergebruiken van code die we zelf al eerder geschreven hebben of van plug-in waarvan we weten dat ze betrouwbaar en kwalitatief zijn.

Bezoekers op je website krijgen

Eenmaal je betaalbare website online staat, is deze pas écht nuttig als er ook bezoekers op komen. En dan nog liefst bezoekers die zich converteren naar klanten.

Er zijn verschillende kanalen om bezoekers op je website te krijgen:

Google: SEO
Dit is een lange termijn verhaal waar dikwijls veel werk bij komt kijken (blogberichten schrijven etc…). Op korte termijn zal je hier niet je converterende bezoekers halen.

Advertenties: SEA, SMM
Dit kan een hoop geld kosten en we hebben net een goede betaalbare website laten maken, moeten we nu geld gaan uitgeven aan advertenties? Op korte termijn kan dit zeker een oplossing zijn INDIEN je kan meten wat er uit komt. Zo kan je zelf snel ontdekken of het iets opbrengt of niet.

Social media
Dit is een uitstekend kanaal om op een betaalbare wijze (gratis) je doelgroep te bereiken en ’traffic’ te generen naar je website. Met een kleine inspanning kan het bereik en de return echt groot zijn.

Een website die werkt en betaalbaar is, het kan!

meer-bezoekers-op-je-site
Wij staan klaar

Heb je een vraag? Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.