Digitale strategie

Samen veranderen, verbeteren, vernieuwen.

digitale-strategie-hero
Onze kracht

Elke pixel staat er,
omdat die er moet staan.

Een digitale strategie maakt het verschil tussen het mislukken of slagen van een project. Het is een startpunt dat ervoor zorgt dat alle komende inspanningen en investeringen leiden tot de gewenste uitkomst.

Tijdens het ontwikkelen van een digitale strategie worden er nieuwe opportuniteiten blootgelegd.

In alles wat we doen, zetten we onze bezoeker centraal. Wij gaan voor een gebruikerservaring die ongeëvenaard is. We bedenken, ontwerpen en ontwikkelen ervaringen voor onze website-bezoeker.

Onze passie

Jouw succes
zit in onze aanpak op maat

De juiste bezoekers op je website

Quantiteit is minder belangrijk dan kwaliteit. 1000 bezoekers waarvan er 1 contact opneemt of 100 bezoekers waarvan er 5 contact opnemen? Het bepalen van de doelgroep en de juiste zoekwoorden is een belangrijke stap in je digitale strategie. Wij kunnen je hierbij helpen.

Meten van je acties

Wat hebben jouw inspanningen opgebracht? Je hebt al allerlei dingen geprobeerd maar je hebt eigenlijk geen goed zicht op wat dit heeft opgebracht? Met meer dan 10 jaar ervaring kennen wij de kneepjes van het vak en leiden we je naar het pad van de conversies.

Kies de correcte kanalen

Welke kanalen zijn het best geschikt voor jouw doelgroep/potentiële klanten? Via welke weg bereiken we het best je doelgroep? We bekijken dit samen met jou en stellen een realistisch plan op om via de juiste kanalen jouw potentiële klanten te bereiken.

Haal meer uit je klantenbestand

Er zijn verschillende kanalen om je bestaande klanten te bereiken op een snelle efficiënte manier, zoals nieuwsbrieven en social media. Via deze weg kan je op een goedkope manier extra omzet genereren.

SEA: lange & korte termijn oplossingen

Er bestaan geen wonderen, maar we doen toch ons best! Eenmaal je digitale plaatje klopt sta je te popelen om hier de vruchten van te plukken. Op korte termijn kunnen er snel resultaten geboekt worden via Search Engine Advertising (SEA), ook gekend als Google Ads of Social Ads.

SEO: meer leads via je website

Wij zijn een partner voor de lange termijn en zo denken we ook over jouw website. Samen met jouw bekijken we hoe we op lange en korte termijn kunnen scoren in Google zonder advertenties. We voorzien hiervoor de nodige rapportage en optimalisatie.

Klaar om online te groeien?

Wij maken een succes van jouw business!

Onze kracht

Systeemintegraties

partner instagram
partner shopify
partner mailerlite
partner hotjar
partner mailchip
partner ingenico
partner eventbrite logo
partner facebook logo
partner mollie logo
partner salesforce logo
partner hubspot logo
partner google analytics logo
Wij staan klaar

Heb je een vraag? Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.