Webdesign

Wij maken knappe websites om organisaties te helpen voorop te blijven lopen.

website laten maken
Kwaliteit en expertise

Wat je graag doet,
doe je beter.

Onze websites zorgen voor meer groei.

Dat komt omdat we steeds werken met op maat gemaakte thema’s. Geen kant-en-klare templates die je aankoopt. Hierdoor laadt je website sneller en is de code cleaner. Daardoor wordt hij beter gelezen door Google. Wij maken websites altijd met een strategie. Wie is je doelgroep en via welke kanalen kunnen we die het beste bereiken? Welke doelen wil je bereiken met je website? Onze websites zijn eenvoudig zelf te beheren maar u kan dit ook perfect aan ons over laten.

Wij zijn een partner, geen leverancier.

Onze passie

Digitale oplossingen
op maat van jouw onderneming

icon-wp
WordPress websites

Wil je een nieuwe website of jouw huidige website vernieuwen? Wij maken stijlvolle WordPress websites voor grote en kleine bedrijven uit alle sectoren.

Bij IC Solutions kiezen we voor een op maat gemaakte oplossing. Zo garanderen we de kwaliteit die je met een kant-en-klare template niet kan verkrijgen. Hierdoor presteren onze websites beter en gaan ze langer mee.

icon-gear
Webapplicaties

IC Solutions bouwt gebruiksvriendelijke webapplicaties op maat. Wij denken graag met jou mee om zo een maximale meerwaarde te realiseren.

icon-cart
Webshops

De trein van het online verkopen is ondertussen ook in België een hogesnelheidstrein geworden en deze wil je écht niet missen.

Wij bouwen niet alleen jouw online shop, maar wij bekijken ook samen met jou hoe we de juiste bezoekers op jouw online shop krijgen. Wanneer bezoekers klanten worden, dan is onze missie geslaagd.

Laat je inspireren

Recente projecten

Klaar om online te groeien?

Wij maken een succes van jouw business!

Webdesign bedrijf sinds 2008

IC Solutions is een webdesign bedrijf opgericht in 2008. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van websites met een doordachte strategie. Wij werken voor kleine en grote bedrijven die er voor willen gaan.

Een website is immers de online etalage van een bedrijf. Een professionele website voor jouw bedrijf zorgt voor meer groei en een sterker merk.

De websites die wij maken zijn eenvoudig zelf aan te passen of u laat dit doen door onze experts. Al onze websites zijn mobielvriendelijk. Dankzij onze aanpak op maat, onze snelle en mobielvriendelijke websites, ga je hoger scoren in Google.

webdesign-bedrijf
werkwijze-webdesign

Onze werkwijze

1. Onderzoek
Wij schetsen een duidelijk beeld van het project en uw verwachtingen.

2. Ontwerp en wireframing
Wij maken een voorontwerp en sturen deze door. Op basis van uw feedback wordt het voorontwerp afgewerkt tot het door u wordt goedgekeurd. Pas dan starten we met het ontwikkelen van de website.

3. Ontwikkeling
Het goedgekeurde ontwerp en features worden ontwikkeld volgens de beste web principes. We bouwen doordachte code volledig op maat zodat jouw website optimaal presteert. Wij maken geen gebruik van voorgemaakte templates.

4. Contentingave
De website wordt op een tijdelijk domein geplaatst en door IC Solutions ingevuld met tekst en beeld. Jullie ontvangen een link van ons zodat jullie de website in opbouw kunnen volgen.

5. Lancering
We voorzien alle configuraties, optimalisaties en technische koppelingen. De finale checkups en snelheid-optimalisaties worden opnieuw uitgevoerd waarna we de website online plaatsen. Enkel wanneer de website door jullie goedgekeurd wordt, gaat hij online.

Onze kracht

Systeemintegraties

partner instagram
partner shopify
partner mailerlite
partner hotjar
partner mailchip
partner ingenico
partner eventbrite logo
partner facebook logo
partner mollie logo
partner salesforce logo
partner hubspot logo
partner google analytics logo
Wij staan klaar

Heb je een vraag? Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.