Datamarinier

Website - Robuuste oplossingen voor uw data

| Case categorie: Webdesign |

Klant

Datamarinier

Sector

Databeheer

Onze diensten

Webdesign, Webdevelopment

Onze taak

Datamarinier helpt bedrijven en organisaties met een belangrijke maatschappelijke functie om hun datastrategie├źn te optimaliseren. Onze taak was om een informatieve, overzichtelijke website op maat te ontwikkelen. Voor meer info over dataplatformen en datacleaning kan je terecht op hun nieuwe website.

realisatie-datamarinier

Responsive webdesign

Het gebruik van mobiele toestellen en tablets groeit met een enorme snelheid. Responsive webdesign geeft een antwoord op de verschillende noden van de gebruikers en de toestellen die ze gebruiken. De lay-out van de website wijzigt automatisch op basis van de grootte en de resolutie van het toestel. De nieuwe website van Datamarinier is hiervoor volledig geoptimaliseerd.

Waarom IC Solutions als partner?

  • Onze websites presteren beter
  • Achter elke website zit een doordachte strategie
  • Altijd op maat, geen kant-en-klare templates
  • Wij werken met een lange termijn visie
  • Onze websites zijn eenvoudig zelf te beheren

Gebruik van iconen en illustraties

Gebruiksvriendelijkheid op een website is ontzettend belangrijk. Door gebruik te maken van juiste iconen kan je de gebruiksvriendelijkheid aanzienlijk verhogen. Mensen nemen beelden sneller waar dan tekst, en om die reden gaat de aandacht van de bezoeker vaak eerst naar het icoon i.p.v. naar de tekst die erbij staat.

Op de website van Datamarinier gebruiken we het icoontje van een enveloppe, telefoon en locatie pin om de contactgegevens weer te geven. Ook social media icons zoals Facebook, Instagram en LinkedIn zijn enorm herkenbaar.

Wij staan klaar

Heb je een vraag? Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.