Let's talk about

24 uur per dag, 7 dagen per week open!

De voordelen van een online shop zijn eindeloos!

Tegenwoordig gaan klanten eerst online op zoek naar een product of dienst. Daarom moet u ervoor zorgen dat uw business ook online makkelijk te vinden is.

Afhankelijk van de sector waarin u actief bent, kan het een goed idee zijn om een online shop te beginnen. Zo kan u uw producten of diensten wereldwijd verkopen!

IC Solutions | De voordelen van Online Shops

De mogelijkheden zijn eindeloos

24 uur per dag, 7 dagen per week open! Voor sommige bedrijven is een online shop een uitbreiding op hun bestaande business en voor anderen is het hun core-business.

De technologie van het online kopen

Online betalen, geautomatiseerde verzendkosten, btw-berekening, stockbeheer, analysetools, … dit bestaat allemaal en wordt nog regelmatig ge-update.

De verschillende open-source pakketten

Dankzij open-source pakketten zoals WooCommerce, Magento, VirtueMart of PrestaShop is het opzetten van een online shop geen rocket-science meer.

IC Solutions | Online Shops
IC Solutions | Online Shops Quote

Wat is de grootste uitdaging?

De echte grote uitdaging bij een webwinkel is effectief verkopen realiseren. Er zijn zoveel webwinkels en u verschijnt natuurlijk niet automatisch bovenaan in Google. Met onze SEO expertise kunnen wij u hierbij helpen.

Gelukkig kan u hierin zelf ook een belangrijke rol spelen door uw social media kanalen juist te gebruiken, uw bezoekers goed te informeren met blogartikels en geïnteresseerde bezoekers te laten inschrijven op uw online mailings.

Verder zijn er ook tal van optimalisatiemogelijkheden op uw online shop om de bezoeker het zo eenvoudig mogelijk te maken om iets te kopen.

Wenst u te starten met een online shop?  Contacteer ons, wij helpen u graag verder!

En zo bent u weer een stapje dichter bij een goede Digital Marketing aanpak!

Don’t be shy, say hi!

Wij reageren binnen de 24 uur!

  IC Solutions logo wit

  wij maken van uw online business een succes

  Adres

  Ruiterijschool 1, 2930 Brasschaat

  Contacteer ons

  Wij maken responsive websites, verzorgen grafisch ontwerp van A tot Z en zorgen voor SEO en de juiste digitale strategie.