Let's talk about

Maak uw website beter vindbaar in Google!

Wilt u hoog scoren in Google?

Google is net zoals social media een ‘kanaal’ waarmee u bezoekers kunt krijgen op uw website. Via SEO gaan we er voor zorgen dat de juiste bezoekers op uw website terecht komen.

Dit klinkt natuurlijk zeer goed, maar zo gemakkelijk is het helaas niet. Er kruipt best veel tijd in om uw website bovenaan te krijgen in Google. Het goede nieuws is dat u hier zelf ook veel voor kan doen, maar wij kunnen dit ook voor u doen of wij kunnen u hierin begeleiden.

Wanneer mensen zoeken naar uw bedrijf (merk of product), dan zal uw website verschijnen in de zoekresultaten. Op deze manier zorgt uw website voor nieuwe klanten, zonder dat u er advertentiekosten voor moet betalen.

Bij SEO gaan we dus uw website optimaliseren, zodat hij beter gevonden wordt door Google en Bing.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization en in mensentaal betekent dit uw website optimaliseren voor zoekmachines. De bekendste en meest gebruikte zoekmachine in West-Europa is Google. Ook bekend maar veel minder populair is Bing (van Microsoft).

Weet dat SEO ook iets is dat continu evolueert en wij de trends hierin nauwgezet opvolgen.

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising en letterlijk vertaald betekent dit adverteren op zoekmachines. Uw website zal dus bovenaan komen te staan in de zoekresultaten, zonder al die SEO-inspanningen.

Met SEA kan u ook gericht adverteren op uw doelgroep op basis van regio, leeftijd, interesses, …

Daarnaast is SEA in die mate geëvolueerd dat uw advertentie niet meer alleen hoeft te verschijn bij de zoekresultaten, maar dat deze kan ook verschijnen op een van de partner-websites van Google (bijvoorbeeld YouTube).

DOELSTELLINGEN HALEN

Belangrijk is in beide gevallen dat u met Google Analytics en Google Tag Manager gaat meten wat uw inspanningen in SEO en/of SEA hebben opgebracht. Uw inspanningen moeten lonen, doelstellingen moeten gehaald worden!

Klinkt dit ingewikkeld of staat u klaar om te starten? Geen probleem, voor beide van deze Digital Marketing diensten helpen wij u graag verder zonder dat u hiervoor zelf enige kennis nodig hebt. Contacteer ons!

Don’t be shy, say hi!

Wij reageren binnen de 24 uur!

  Lees meer over SEO

  Want er valt nog zoveel meer te vertellen!

  IC Solutions logo wit

  wij maken van uw online business een succes

  Adres

  Ruiterijschool 1, 2930 Brasschaat

  Contacteer ons

  Wij maken responsive websites, verzorgen grafisch ontwerp van A tot Z en zorgen voor SEO en de juiste digitale strategie.