SEO

Je website optimaliseren om hoger in Google te scoren.

SEO
Onze passie

Jouw website bovenaan in Google

Google is, net zoals social media, een ‘kanaal’ langs waar je bezoekers kunt krijgen op jouw website. Via SEO gaan we er voor zorgen dat de juiste bezoekers op jouw website terecht komen.

Dit klinkt zeer goed, maar zo gemakkelijk is het niet. Er kruipt best veel tijd in om jouw website bovenaan te krijgen in Google. Het goede nieuws is dat je hier zelf ook veel voor kan doen. Wij kunnen dit ook voor jou doen of wij kunnen je hierin begeleiden.

 

Wat is dan het verschil tussen SEO en SEA?

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization en in mensentaal betekent dit uw website optimaliseren voor zoekmachines. De bekendste en meest gebruikte zoekmachine in West-Europa is Google. Ook bekend maar veel minder populair is Bing (van Microsoft).

Weet dat SEO ook iets is dat continu evolueert en wij de trends hierin nauwgezet opvolgen.

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising en letterlijk vertaald betekent dit adverteren op zoekmachines. Uw website zal dus bovenaan komen te staan in de zoekresultaten, zonder al die SEO-inspanningen.

Met SEA kan u ook gericht adverteren op uw doelgroep op basis van regio, leeftijd, interesses,…

Daarnaast is SEA in die mate geëvolueerd dat uw advertentie niet meer alleen hoeft te verschijnen bij de zoekresultaten, maar dat deze ook kan verschijnen op een van de partner-websites van Google (bijvoorbeeld YouTube).

hand-holding-megaphone-marketing-announcement-campaign
Onze kracht

Doelstellingen halen

Belangrijk is in beide gevallen dat u met Google Analytics en Google Tag Manager gaat meten wat uw inspanningen in SEO en/of SEA hebben opgebracht. Uw inspanningen moeten lonen, doelstellingen moeten gehaald worden!

Klinkt dit ingewikkeld of staat u klaar om te starten? Geen probleem, voor beide van deze Digital Marketing diensten helpen wij u graag verder zonder dat u hiervoor zelf enige kennis nodig hebt. Contacteer ons!

Wij staan klaar

Heb je een vraag? Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.