Webshop laten maken

De voordelen om een webshop te laten maken zijn te groot om er niet aan te beginnen.

Jouw online shop

In deze digitale tijden zijn er verschillende oplossingen om online te bestellen. Van een eenvoudig bestelformulier op jouw website, verkopen via social media of een eigen top-notch webshop.

Wij helpen je graag van A tot Z met het nemen van de juiste beslissingen voor een succesvolle online business.

Jouw online shop is een deel van je bedrijf. Laten we eentje maken om te onthouden. Dankzij onze webshop expertise wordt dit een win-win-winst verhaal.

webshop-laten-maken
help-webshop

Een professionele webshop laten maken

Verlaten je bezoekers je webshop zonder iets te kopen? Is je stock stof aan het verzamelen? Er is veel concurrentie in de online verkoop. Een slecht gemaakte online shop springt er niet uit tegenover de concurrentie en zal je meer kosten dan opbrengen. Een goede sterke online shop zorgt juist voor meer groei.

De eerste stap bij het laten maken van een webshop is een plan waarin we het potentieel en de concurrentie bekijken. We maken een inschatting van de beste marketing tools die nodig zijn en ontwikkelen zo een roadmap.

Jouw productpagina’s zijn je beste verkopers. We combineren inhoud en design om je bezoekers warm te maken en klaar om te kopen. Dankzij een gebruiksvriendelijke check-out stroomlijnen we je check-out pagina’s om er voor te zorgen dat de aankopen gefinaliseerd worden.

Wij helpen je met jouw webshop

Gebruiksvriendelijk systeem

Een webshop, is dat niet moeilijk? Nee! Wij maken gebruik van WooCommerce, het meest populaire en gebruiksvriendelijke online shop systeem dat er bestaat. Tevens kan je rekenen op onze support én een uitgebreide opleiding zodat je zelf de touwtjes volledig in handen hebt.

Veilig online betalen

Wij voorzien een integratie met een veilige partner zoals Stripe of Mollie die de online betaling afhandelt op een veilige en betrouwbare wijze. Je hoeft zich enkel bezig te houden met uw business, wij doen de rest!

Integraties

Oei, wordt het toch nog moeilijk? Nee, net niet! Dankzij de integratie van tools voor Bpost, DHL,… En wat dacht je van een automatische connectie met MailChimp om nieuwsbrieven te sturen naar je klanten? Het hoeft allemaal niet moeilijk te zijn.

Meer bezoekers naar je webshop

Er zijn verschillende kanalen om klanten naar je webshop te trekken. Social media, Google, online advertenties en nieuwsbrieven. Wij helpen je graag op weg om meer klanten naar je online shop te brengen en je online succes te boosten.

Responsive online shop

Je website moet gebruiksvriendelijk zijn! En dat geldt voor zowel pc, laptop als mobiel. Een betrouwbare en professionele uitstraling in combinatie met een gebruiksvriendelijke webshop. Begint het al te kriebelen?

Neuromarketing

Met kleine slimme oplossingen kan je jouw online verkoop vergroten. Druk jij liefst op een groene knop of een rode knop? Heb je al gezien hoe ze dit bv. bij Coolblue doen? Er wordt veel onderzoek gedaan naar de psychologie van de klant en hoe je er voor kan zorgen dat hij bij jou op de “bestelknop” drukt. Dit is de extra mile die wij graag voor jou nemen.

Wij staan klaar

Heb je een vraag? Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.