Let's talk about

Een website die het verschilt maakt!

Uw online succes start hier!

Wilt u een nieuwe website of uw huidige website vernieuwen?
Sinds 2008 maken wij stijlvolle websites voor grote en kleine bedrijven uit alle sectoren.

Wij helpen u bij het realiseren van uw digitale ambities.
Ontdek de kracht van onze full-service aanpak!

Webdesign | Keyboard

Domeinnaam & Hosting

Wij hebben een full-service aanpak en nemen graag de domeinnaam en hosting van uw website voor onze rekening. Zo beschikken wij over onze eigen managed servers in moderne datacenters in Antwerpen en Amsterdam. Wenst u de domeinnaam en hosting in eigen beheer te houden? Geen probleem, klant is koning!

Online Shop

De trein van het online verkopen is ondertussen ook in België een hogesnelheidstrein geworden en deze wilt u écht niet missen! Wij bouwen niet alleen uw online shop, maar wij bekijken ook samen met u hoe we de juiste bezoekers op uw online shop krijgen. Wanneer bezoekers klanten worden, dan is onze missie geslaagd.

SEO & SEA

Search Engine Optimization of SEO is het optimaliseren van uw website voor zoekmachines. SEA staat voor Search Engine Advertising en gaat over het adverteren van uw website in een zoekmachine. Google Adwords is hierin de bekendste. Wij gaan graag de uitdaging aan om u bovenaan te krijgen in Google!

Onze werkwijze

Ready, set, GO!

 • 1. Visie & Strategie

  Een goed begin is het halve werk. In deze fase wordt vastgesteld welke meerwaarde uw website kan leveren en hoe we dit gaan realiseren.

 • 2. Design & Development

  Eenmaal het design is goedgekeurd, beginnen we met het ontwikkelen van uw website. U ontvangt een beveiligde link waarop u de voortgang van uw website kan volgen.

 • 3. SEO

  Wij zorgen er voor dat uw website goed leesbaar is voor Google. Wij stellen een maandelijks rapport op met de belangrijkste webstatistieken.

 • 4. Go Live

  U geeft het startschot wanneer uw website live mag gaan. Op dit moment hebben we het wereldwijde web weer net iets mooier gemaakt dankzij uw website.

 • 5. Onderhoud

  U hebt zelf de controle wie het onderhoud van uw website beheerd, maar laat het duidelijk zijn dat wij u snel en efficiënt kunnen bijstaan met updates en aanpassingen.

Webdesign | Mockup Publicity Signs
Webdesign | Quote

WordPress

WordPress is een populair open source Content Management Systeem (CMS) dat veel voordelen biedt voor het snel opzetten van een responsive website. Voor 80% van de websites die wij maken gebruiken wij WordPress, steeds te zien in functie van het project.

Google Analytics

Google Analytics is een gratis dienst van Google die ons meer inzicht geeft over de bezoekers van uw website. We willen niet alleen weten hoeveel bezoekers u heeft, maar ook via welke weg ze op uw website zijn terecht gekomen, met wat voor toestel en welke customer journey ze hebben afgelegd.

Social Media

Social media gaat over interactief communiceren met (potentiële) klanten. Wij kunnen u helpen met het opzetten, integreren en beheren van al uw social media kanalen. Zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, … Op deze manier kan u op een efficiënte wijze een groot publiek bereiken.

Webdesign Realisaties

Wij maken websites voor grote en kleine bedrijven, in alle sectoren. Bekijk hier enkele realisaties!

IC Solutions | Realisatie Webdesign B&B Parkhuys

B&B Parkhuys

Webdesign / Huisstijl / Logo Ontwerp / Drukwerk
IC Solutions | Realisatie Webdesign Filori-Plant

Filori-Plant

Webdesign / Online Mailings
IC Solutions | Realisatie Webdesign Minerva NWE Bunkering

Minerva NWE Bunkering

Webdesign

Topwellness

Webdesign / Drukwerk / Social Media

Draulans

Webdesign

Don’t be shy, say hi!

Wij reageren binnen de 24 uur!

Lees meer over Webdesign

Want er valt nog zoveel meer te vertellen!

IC Solutions logo wit

wij maken van uw online business een succes

Adres

Ruiterijschool 1, 2930 Brasschaat

Contacteer ons

Wij maken responsive websites, verzorgen grafisch ontwerp van A tot Z en zorgen voor SEO en de juiste digitale strategie.