Casa Orbeta

Totaalconcept B&B - Van logo tot website, volledige huisstijl

| Case categorie: Grafisch ontwerp |

Klant

Casa Orbeta

Sector

Bed & Breakfast

Onze diensten

Grafisch ontwerp, Webdesign & Webdevelopment

Rebranding

In het najaar van 2021 namen Evy en Sammy de Bed & Breakfast Casa Orbeta over. Op het moment dat ze de B&B ‘heropenen’ willen ze dit graag in stijl doen. We hebben alles vernieuwd. Het logo, de website, het boekingssysteem, …

De volledige huisstijl ademt nu de stijl van Evy en Sammy!

case-casaorbeta

Website met online boekingssysteem

De online concurrentie van B&b’s, vakantiehuizen en reizen in het algemeen is enorm. Dat je website er visueel en qua gebruiksvriendelijkheid er dan een beetje uitspringt is geen overbodige luxe.

De website is opgebouwd met de nodige aandacht voor de bezoeker. Hij zal zich bij Casa Orbeta thuis voelen en dat gevoel moest reeds starten bij het eerste bezoek aan hun website. Een persoonlijke touch, een echt verhaal van authentieke mensen in het authentieke Spanje.

Een nieuwe online boekingssysteem dat  inzet op gebruiksvriendelijkheid. Zowel voor de bezoeker als voor de administrator die het moet onderhouden. Ook een rechtstreekse koppeling met booking.com is een optie binnen het systeem.

Logo

Soms zijn er van die momenten dat alles samenkomt. Dat alle puzzelstukjes op wonderbaarlijke wijze ineen vallen. Dan weet je dat er iets magisch staat te gebeuren. Zo ook met dit logo ontwerp.

De veer (pluimpje) in het midden van het logo was een keuze van ons op basis van stijl en mogelijkheden. Bleek dat het veertje ook bij Evi en Sammy reeds eerder een bijzondere betekenis heeft gehad. De magie had plaats gevonden.

Huisstijl

Om alle communicatie vanaf heden binnen dezelfde huisstijl te laten verlopen hebben we een huisstijldocument opgemaakt dat ze gebruiken voor al hun communicatieve uitspattingen, online en offline.

Het resultaat

  • Volledig nieuwe huisstijl met onder andere een nieuw logo
  • Nieuwe website met online boekingssysteem
  • Videohandleidingen over het aanpassen van de website
  • Integratie met Google Analytics
Bezoek website
Wij staan klaar

Heb je een vraag? Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.