Dream Estates bv

Logo, huisstijl, grafisch ontwerp en website - De juiste uitstraling voor een bedrijf in luxe vastgoed.

| Case categorie: Grafisch ontwerp |

Klant

Dream-Estates Bv

Sector

Vastgoed

Onze diensten

Logo ontwerp, huisstijl ontwerp, grafische ontwerpen, webdesign & webdevelopment

Totaalconcept

Dream-Estates Bv is een nieuw bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van vastgoed in Griekenland. Voor deze onderneming hebben wij alle visuele aspecten uitgewerkt zoals het logo, naamkaartjes, de website maar ook brochures en spandoeken.

case-dream estates

Meertalige website

Vastgoed in Griekenland is omwille van interessante Visum regels gegeerd over gans de wereld. Daarom is de website beschikbaar in maar liefst 11 talen, waaronder Arabisch, Chinees en Russisch. Deze talen zijn dikwijls een uitdaging omdat je uit de vertaling totaal niet kan opmaken wat er juist staat. Het Arabisch heeft dan nog een extra moeilijkheid doordat dit van rechts naar links gelezen/geschreven wordt.

 

Logo en huisstijl

De doelgroep en de stijl van de klant waren zeer duidelijk waardoor het logo ontwerp en huisstijl ontwerp snel was goedgekeurd. Omdat het luxe segment de grootste doelgroep is hebben we voor warme kleuren gekozen met een mooi contrast. Het kroontje in het logo verwijst naar het luxe segment, maar het is vooral een subtiele verwijzing naar onze klant.

 

 

Features

  • Gebruiksvriendelijk WordPress CMS
  • In 11 talen beschikbaar
  • Digitale strategie & SEO
  • Integratie met Google analytics

Grafisch ontwerp

Voor Dream-Estates hebben we naast het logo ontwerp ook allerlei grafische ontwerpen gemaakt. De standaard business cards maar daarnaast ook allerlei materiaal voor verschillende beurzen zoals brochures, roll-up banners, beursstanden,… Het volledige plaatje van A tot Z.

Wij staan klaar

Heb je een vraag? Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.