Eco-Brands

Totaalconcept voor een startup - Logo, huisstijl, grafische ontwerpen en online shop.

| Case categorie: Grafisch ontwerp |

Klant

Eco-Brands

Sector

Online shop

Onze diensten

Grafisch ontwerp, huisstijl, webdesign, webdevelopment

Totaalconcept

Eco-brands.eu is een start-up die vanaf scratch een online shop is gestart gespecialiseerd in ecologische producten voor dagelijks gebruik. Het was werkelijk starten vanaf nul. Er was nog niets buiten heel veel ideeën. Met die ideeën zijn wij aan de slag gegaan om een logo en een huisstijl te ontwikkelen die 200% Eco-brands is.

Naast het logo en de huisstijl was de online shop aan de beurt. Naast het design en de ontwikkeling zijn er ook uren versleten aan digitale strategie en user experience. Als je iets doet, moet je het goed doen!

case-eco-brands

Webshop

De grootste uitdaging van de webshop was de gebruiksvriendelijkheid ervan. Een ruim pallet aan categorieën en -tig producten naast tal van (ecologische) informatie. Dit op een mooie gebruiksvriendelijke manier weergeven binnen het budget is een die we niet snel zullen vergeten.

Naast de ‘standaard’ functies van een webshop hebben we ook een online cadeaubon ontwikkeld, een groepsaankoop functionaliteit (green deals) en een uitgebreide productfilter.

 

Logo en huisstijl

Aan ideeën geen gebrek maar deze omzetten in een beeld is niet altijd vanzelfsprekend. Door het goed en veelvuldig afstemmen van verschillende ideeën die samen met de klant besproken werden zijn we tot een resultaat gekomen dat Eco-Brands ademt.

De dandelion is een persoonlijk iets van de klant dat we verwerkt hebben in een groen blad (of omgkeerd hartje). Dit maakt het zeer uniek en persoonlijk. Dit maakt Eco-Brands.

Branding

Voor dit project hebben we naast de webshop en de huisstijl ook verschillende grafische ontwerpen met bijhorend drukwerk voorzien.

  • Logo
  • Webshop
  • Cadeaubonnen
  • Visitekaartjes
  • Briefpapier
Wij staan klaar

Heb je een vraag? Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.