Slagerij Ruymaekers

Logo, huisstijl, folder en website - Mag het iets meer zijn?

| Case categorie: Grafisch ontwerp |

Klant

Ruymaekers

Sector

Slagerij

Onze diensten

Webdesign, webdevelopment en grafisch ontwerp

Een project in verschillende delen

Birgit en Lucas Ruymaekers nemen een bestaande slagerij over maar willen hier hun eigen stempel op drukken. Daarom is er een volledige rebranding nodig. De naam van de slagerij verandert, het logo, de kleuren,… De volledige huisstijl wordt aangepast.

Wij kregen de kans om hun ideeën om te zetten in beelden. Een knap logo, een huisstijl en een tijdelijke webpagina. Eenmaal er nieuwe foto’s genomen zijn kunnen we een volledig nieuwe website maken.

case-ruymaekers

Tijdelijke webpagina

Rome is niet op 1 dag gebouwd, naar het schijnt. En zo moet ook de slagerij eerst volledig op punt staan en moeten er nog nieuwe foto’s getrokken worden. Pas vanaf dat moment kunnen wij verder met de website.

Maar omdat de feestdagen niet wachten op de website hebben we alvast een tijdelijke webpagina gemaakt met de hoogstnoodzakelijke informatie.

Dit geeft iedereen wat meer tijd en ruimte om kwaliteit te leveren. Want dat is wat zowel slagerij Ruymaekers als IC Solutions hoog in het vaandel dragen.

 

Nieuw logo

Zowel tegen de gevel als op de verpakking van je 200gr ontvette ham kan je het nieuwe logo terugvinden van de slagerij.

Wij zijn aan de slag gegaan met hun ideeën en al snel was er een consensus over dit knappe logo en de stijl die we gebruikt hebben. Mission accomplished.

 

Icoontjes

Slagerij Ruymakers is een moderne slagerij waar  je terecht kan voor meer dan enkel een lekker stukje vlees of charcuterie. Ze zijn ook gespecialiseerd in BBQ, leveren klaargemaakt eten voor je feest (traiteur) en indien gewenst richten ze nog alles in ook.

Dit is een verhaal dat goed maar op eenvoudige wijze verteld moest worden. Daarom hebben we enkele duidelijke en knappe icoontjes ontworpen die dit perfect in beeld brengen.

Grafisch ontwerp

Een slagerij is uiteindelijk nog steeds een plaats waar veel mensen fysiek langs komen. Dit geeft de mogelijkheid om met drukwerk je boodschap over te brengen. Zo hebben wij volgende ontwerpen voor hen gemaakt en laten drukken bij onze vaste drukkerij.

  • Eindejaarsfolder
  • Cadeaubonnen
  • Visitekaartjes
Wij staan klaar

Heb je een vraag? Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.