Parkhuys

Logo, cadeaubon, visitekaartje en website - Een verstopte B&B in Merksem die we mooi in beeld hebben gebracht.

| Case categorie: Grafisch ontwerp |

Klant

Parkhuys

Sector

Bed & Breakfast

Onze diensten

Grafisch ontwerp, huisstijl, webdesign, webdevelopment

De uitdaging

Chris en Micheline hebben in het midden van Merksem (nabij Antwerpen) een groene oase van rust gevonden. Ze hebben hier hun droom om een B&B te openen kunnen waarmaken. Het is moeilijk met woorden te beschrijven wat voor een prachtige locatie en prachtig gebouw dit is geworden dankzij hun restauratie. En wij mochten dit in beeld brengen in de vorm van een logo, naamkaartjes, huisstijl, cadeaubon én een website! Het is voor zulke uitdagingen dat we het doen.

case-parkhuys

Logo

Wat zeer kenmerkend is aan Parkhuys is hun gebouw, een historische parkvilla. Het idee kwam van de klant om een stuk van het gebouw mee te verwerken in het logo. Een top-idee als het maar eenvoudig en herkenbaar blijft.

Vanuit die visie waren we er snel uit voor het logo, de kleur en het lettertype.

Huisstijl

Om alle online en offline communicatie in de toekomst in 1 lijn door te trekken hebben we een huisstijldocument aangemaakt waarin alles goed beschreven staat van lettertypes, kleuren, lettergroottes,… voor alle mogelijke verschillende toepassingen.

 

Grafisch ontwerp

Voor Parkhuys hebben we ook de naamkaartjes en de cadeaubonnen ontworpen. Eenmaal het logo en de huisstijl vast liggen, is het voor onze grafisch ontwerper een koud kunstje om mooie grafische ontwerpen te maken die in dezelfde lijn liggen.

Branding

  • Logo
  • Huisstijldocument
  • Website
  • Cadeaubonnen
  • Visitekaartjes
Wij staan klaar

Heb je een vraag? Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.