Bellaugello

Verouderde website in een nieuw jasje

| Case categorie: Webdesign |

Klant

Bellaugello

Sector

Luxe B&B

Onze diensten

Webdesign, Webdevelopment

Het project

Bellaugello nam contact op met IC Solutions met de vraag om hun verouderde website onder handen te nemen. We gingen de uitdaging met plezier aan! Op het moment van ontmoeten had Bellaugello een website die niet voldoende rendeerde. Daarnaast was de website ook niet mobielvriendelijk en had het dringend nood aan een nieuw design, dat volledig in lijn ligt met de doelgroep.

case-bellaugello-nieuwe-website

Onze aanpak

Op de website van Bellaugello kan je nu een duidelijk overzicht vinden van de verschillende suites. Ook de blog kreeg een volledige upgrade aangezien de klant op sporadische basis zelf een blogbericht wil schrijven. Blogberichten zorgen er vandaag de dag nog steeds voor dat je organisch blijft groeien, wat bijdraagt tot een goede digitale strategie en vindbaarheid in Google.

Boekingsformulier d.m.v. iFrame

De oude website had reeds een boekingsformulier en dit wou de klant graag behouden. Door middel van een iFrame hebben we het boekingsformulier in de website weergegeven, zodat de bezoeker niet naar een andere website wordt doorverwezen. Een iFrame is dus eigenlijk een stukje code waarmee je een HTML website in een andere website kunt plaatsen.

Bekijk hier de iFrame

Het resultaat

Het resultaat van dit project is een knappe, snelle, responsive website! De luxe B&B is gelegen in Italiƫ, vandaar dat de website ook meertalig is opgemaakt. Namelijk in het Italiaans, Engels en Nederlands. De website is volledig ontworpen en ontwikkeld rekening houdend met de verwachtingen en wensen van de doelgroep.

Wij staan klaar

Heb je een vraag? Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.