Uniek

Website en logo - Volledig op maat van de wensen van de klant

| Case categorie: Grafisch ontwerp |

Klant

Uniek

Sector

Waterdichting

Onze diensten

Logo design, webdesign, webdevelopment

Het project

Uniek bv, professional in polyurea (waterdichting), chape, pir en isolatiemortel. Zij kozen voor IC Solutions als partner voor het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe website. Ook zat het ontwerpen van een nieuw logo mee in het project.

icsolutions-case-uniek

Zoekwoordenonderzoek

Een zoekwoordenonderzoek geeft je inzicht in de manier waarop potentiële klanten op zoek zijn naar jouw merk, bedrijf of product. Deze zoekwoorden / zoektermen kan je vervolgens gebruiken in je website, wat bijdraagt aan de SEO van jouw website.

In het geval van Uniek bv is de term ‘waterdichting’ is een grote speler in Google. Het is dus een kwestie van goede SEO optimalisatie om bovenaan te komen in de zoekresultaten.

 

Nieuw logo laten ontwerpen

Een logo ontwerpen laat je niet doen door de eerste de beste. Vergeet niet dat een logo het eerste beeld van professionaliteit of onprofessionaliteit is. Je gebruikt beter geen logo, dan een amateuristisch logo.

Een goed ontworpen logo blijft in het geheugen en helpt klanten om je bedrijf te onthouden. Wij hebben reeds honderden logo’s gemaakt voor verschillende soorten klanten.

Minimalistisch design

Van elk element op een website moet je kunnen zeggen waarom het er staat. ‘Ik vind het mooi’ is geen gegronde reden.

Op de website van Uniek bv werken we met voldoende witruimte (ook wel negatieve ruimte genoemd). Witruimte zorgt er namelijk voor dat het design kan ‘ademen’ en de ogen van de bezoeker leidt naar de belangrijkste inhoud. Ook de keuze van typografie is belangrijk. Schreefloze lettertypes (sans-serif) worden over het algemeen beter geschikt geacht voor een website.

Dat is ook de reden waarom men zegt ‘less is more’.

Wij staan klaar

Heb je een vraag? Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.