BTS Antwerpen

| Case categorie: Webdesign |

Klant

BTS Antwerpen

Sector

Behandeling Transport Services

Onze diensten

Webdesign, Webdevelopment

De uitdaging 

BTS Antwerpen had reeds een bestaande website. Die was echter verouderd en voldeed niet meer aan de technische vereisten die verwacht worden voor een hedendaags responsive webdesign. Sinds kort werd de website in een nieuw jasje gestoken die door ons ontwerpen en ontwikkeld werd.

case-bts-hero

Onze aanpak

Ons grafisch ontwerp team ging aan de slag in Figma, dit is een alles-in-één ontwerptool die je kan openen in je browser én dus toegang kan verlenen aan collega’s. Vervolgens zetten onze webdevelopers het voorontwerp om in een op maat gemaakt WordPress thema. De website wordt voorzien van gebruiksvriendelijke ‘blocks’ zodat de klant zelf ook later de website kan aanpassen.

Features

  • Welkompagina met keuzemogelijkheid
  • Mobielvriendelijk (responsive design)
  • Contactformulier met Google Recaptcha
  • Google Maps

Het resultaat

We bezorgden onze klant een fris en nieuw design met een herkenbare huisstijl, dat past bij de kleuren en grafische elementen van het bestaande logo. Zo komen de vierkantjes uit het logo subtiel terug in de lijntjes onder de titels. Dankzij de vele CTA’s die we laten verwijzen naar de contactpagina, zorgen we ervoor dat bezoekers sneller de stap zetten naar contact opnemen.

Wij staan klaar

Heb je een vraag? Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.