Let's talk about

Het belang van een goed beveiligde website!

Waarom moet uw website goed beveiligd worden?

Niet omdat cybercriminelen het leuk vinden om uw website stiekem te veranderen, maar omdat ze uw website account kunnen misbruiken om Phishing-mails te versturen of om Phishing-websites op te zetten zonder dat u het zelf opmerkt.

Wij nemen Security serieus en voorzien standaard al onze websites met een uitgebreide beveiliging. Ook onze servers zijn uitgerust met extra beveiligingstools, om het internet weer nét iets veiliger te maken en te beschermen tegen cybercriminelen.

Wij nemen Security serieus en voorzien standaard al onze websites met een uitgebreide beveiliging.

PHISHING-MAILS

Kent u van die e-mails waarin vermeld wordt dat u een erfenis hebt van een verre nonkel ergens in Afrika? Het enige wat u moet doen is € xxx betalen om het honderdvoudige terug te ontvangen. Of e-mails met een link naar een website waarbij u dan uw creditcard gegevens moet invullen, want anders wordt uw internet vandaag nog afgesloten …

Deze Phishing praktijken worden opgemaakt vanuit gehackte websites. Zo kan men de criminelen die hier achter zitten, bijna niet opsporen.

Dit is slechts één van de vele mogelijkheden waarom uw website voldoende beveiligd moet worden.

HTTPS://

Een andere vorm van beveiliging is de SSL-verbinding tussen de bezoeker en uw website.

SSL staat letterlijk voor Secure Sockets Layer.

Uw websitebezoeker laat misschien zijn creditcardgegevens achter bij een online aankoop of zijn contactgegevens in een formulier. Deze gegevens moeten versleuteld verzonden worden vanaf uw website naar de server.

Deze versleuteling gebeurt door een SSL-verbinding en kan u herkennen wanneer de website begint met https:// met de S van Secure.

Lees er hier alles over!

UITGEBREIDE BEVEILIGING

Wij nemen Security serieus en voorzien standaard al onze websites met een uitgebreide beveiliging.

Ook onze servers zijn uitgerust met extra beveiligingstools, om het internet weer nét iets veiliger te maken en te beschermen tegen cybercriminelen.

Bij ons zit u veilig!

Don’t be shy, say hi!

Wij reageren binnen de 24 uur!

  IC Solutions logo wit

  wij maken van uw online business een succes

  Adres

  Ruiterijschool 1, 2930 Brasschaat

  Contacteer ons

  Wij maken responsive websites, verzorgen grafisch ontwerp van A tot Z en zorgen voor SEO en de juiste digitale strategie.