Ledgerlink Labs

Website, video - De juiste uitstraling voor een Blockchain specialist

| Case categorie: Webdesign |

Klant

Ledgerlink Labs

Sector

Crypto & Blockchain

Onze diensten

Webdesign, Webdevelopment, Video

De uitdaging

Ledgerlink Labs is gespecialiseerd in Crypto consultancy en Blockchain solutions. Zij kwamen met de vraag voor een website die de juiste uitstraling heeft en hun verhaal toch op een duidelijke manier verteld. Om dit te realiseren hebben we gekozen voor een heel dynamische vormgeving met daarin een zeer cleane weergave van de content. Dit in combinatie met enkele leuke technologische hoogstandjes.

case-ledgerlinklabs

Website aangepast aan de doelgroep

Crypto en Blockchain solutions zijn toepassingen voor een zeer specifiek publiek.

Meestal zijn dit bedrijven die bezig zijn om processen via de blockchain te vereenvoudigen en te versnellen. Om deze bedrijven te overtuigen had onze klant een website nodig met een zeer dynamische uitstraling. De wereld van crypto en blockchain evolueert zeer snel. Via deze dynamische website tonen we dat Ledgerlink Labs niet stil staat maar continu mee evolueert.

Ook de copy van deze website is specifiek gericht aan bedrijven en mensen die vertrouwd zijn met de terminoligie van deze wereld.

Video & Animaties

Wie wereld in beweging zegt, zegt video & animaties.

Voor deze website hebben we gekozen om een background video te maken die steeds aanwezig is. Daar waar er tekst voorzien is hebben we een donkere layer op de background video geplaatst. Dit maakt de tekst aangenaam om te lezen zonder dat je afgeleid wordt.

We hebben er ook een parallax animatie ingestoken net zoals een animatie voor de mouse cursor. Ook de icoontjes animeren wanneer je hier over hovert. We hebben ze niet automatisch laten animeren omdat dit te druk zou worden.

Het zijn al deze kleine details die dit tot een knap geheel maken.

Wij staan klaar

Heb je een vraag? Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.