Webdesign Brasschaat

Wij bouwen knappe websites voor bedrijven vanuit Brasschaat.

webdesign-brasschaat
Kwaliteit en expertise

Webdesign ontwikkeling
op maat in Brasschaat

  • Onze websites presteren beter.
  • Websites met een strategie.
  • Altijd op maat, geen kant-en-klare templates.
  • Lange termijn visie.
  • Eenvoudig zelf te beheren.
Onze passie

Digitale oplossingen
op maat van jouw onderneming

icon-wp
WordPress websites in Brasschaat

Wil je een nieuwe website laten maken of jouw huidige website vernieuwen? Wij maken WordPress websites voor grote en kleine bedrijven uit Brasschaat en de ruime omgeving.

Bij IC Solutions kiezen we voor een op maat gemaakte oplossing. Zo garanderen we de kwaliteit die je met een kant-en-klare template niet kan verkrijgen. Hierdoor presteren onze websites beter en gaan ze langer mee.

icon-gear
Webapplicaties

IC Solutions bouwt gebruiksvriendelijke webapplicaties op maat. Wij denken graag met jou mee om zo een maximale meerwaarde te realiseren.

icon-cart
Webshops

De trein van het online verkopen is een hogesnelheidstrein en die wil je ├ęcht niet missen.

Wij maken niet alleen jouw webshop, maar wij bekijken ook samen met jou hoe we de juiste bezoekers op jouw online shop krijgen. Wanneer bezoekers klanten worden, dan is onze missie geslaagd.

Laat je inspireren

Recente cases

Klaar om online te groeien?

Wij maken een succes van jouw business!

Webdesign bedrijf uit Brasschaat sinds 2008

IC Solutions is een webdesign bedrijf in Brasschaat, ten noorden van de provincie Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van websites met een doordachte strategie. Wij werken voor kleine en grote bedrijven uit Antwerpen en omgeving die er voor willen gaan.

Een website is immers de online etalage van een bedrijf. Een professionele website voor jouw bedrijf zorgt voor meer groei en een sterker merk.

De websites die wij maken zijn eenvoudig zelf aan te passen of je laat dit doen door onze experts. Al onze websites zijn mobielvriendelijk. Dankzij onze aanpak op maat, onze snelle en mobielvriendelijke websites, ga je hoger scoren in Google.

webdesign-bedrijf
werkwijze-webdesign

Werkwijze nieuwe website / webdesign Brasschaat

1. Onderzoek
Wij schetsen een duidelijk beeld van het project en jouw verwachtingen.

2. Ontwerp en wireframing
Wij maken een voorontwerp en sturen deze door. Op basis van jouw feedback wordt het voorontwerp afgewerkt tot het door jou wordt goedgekeurd. Pas dan starten we met het ontwikkelen van de website.

3. Ontwikkeling
Het goedgekeurde ontwerp en features worden ontwikkeld volgens de beste web principes. We bouwen doordachte code volledig op maat zodat jouw website optimaal presteert. Wij maken geen gebruik van voorgemaakte templates.

4. Contentingave
De website wordt op een tijdelijk domein geplaatst en door IC Solutions ingevuld met tekst en beeld. Jullie ontvangen een link van ons zodat jullie de website in opbouw kunnen volgen.

5. Lancering
We voorzien alle configuraties, optimalisaties en technische koppelingen. De finale checkups en snelheid-optimalisaties worden opnieuw uitgevoerd waarna we de website online plaatsen. Enkel wanneer de website door jullie goedgekeurd wordt, gaat hij online.

Wij staan klaar

Heb je een vraag? Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.