Wat kost een website?

Als je plannen heeft om een website te laten maken, zal je ongetwijfeld een idee willen hebben wat de kost van de website is. Het zal je dan wellicht zijn opgevallen dat wij géén prijzen op onze website communiceren. Hiervoor hebben we bewust gekozen.

| Blog categorie: Webdesign |

kostprijs website

De prijs van een website laten maken hangt immers af van verschillende factoren.

We benaderen het bouwen van iedere website dan ook als een opzichzelfstaand project. Op basis van jouw wensen maken we graag vrijblijvend een passende offerte.

Een website is de digitale identiteit van een bedrijf. Deze digitale etalage moet een uitstraling hebben die past bij het bedrijf. Elk bedrijf is verschillend en dus ook is een website steeds gemaakt op maat van het bedrijf.

Het bouwen van een goede website is maatwerk. Geen website is hetzelfde doordat de uitstraling in combinatie met de wensen en behoeften van iedere bedrijf verschillend zijn. Je wil toch opvallen met jouw bedrijf? Dan moet je  niet voor dezelfde digitale uitstraling kiezen als je concurrent!

Welke leverancier kiest u om je website te laten maken?

Als je de prijzen van de diverse webbureau’s gaat vergelijken, zal het je direct opvallen dat er diverse prijzen gevraagd worden voor het maken van een website.

Als je kiest voor een webdesign bureau dat een vaste (voordelige) prijs op internet aanbiedt, zonder ook maar een idee te hebben wat jouw wensen en noden zijn, zal je toch even moeten afvragen of de verwachtingen ingelost zullen worden.

In veel gevallen krijg je dan een standaard website gebaseerd op een template.

Hier zal dan nauwelijks sprake zijn van maatwerk en is het nog maar de vraag of de functionaliteiten van de website aansluiten op de wensen en doelstellingen van het bedrijf. Daarnaast moet je nog maar afwachten welke werkzaamheden voor jou verricht worden en welke taken  je zelf moet uitvoeren.

Als je interesse hebt om vrijblijvend hierover met ons verder te praten, maken we graag een afspraak met jou. In dit kennismakingsgesprek zullen we jouw wensen en noden in kaart brengen en op basis hiervan een gedetailleerde offerte aanbieden. We luisteren naar je idee of project en delen graag onze visie en ervaring daarin.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan
Hebben we je aandacht?

Deel ons blogartikel

Neem contact op

Voor meer groei en een sterker merk

This field is for validation purposes and should be left unchanged.