Byte Audioworks

Website die bezoekers omzet in klanten

| Case categorie: Webdesign |

Klant

Byte Audioworks

Sector

Muziekproductie

Onze diensten

Webdesign, Webdevelopment

Onze taak

Byte Audioworks biedt een breed scala hoogwaardige audiodiensten aan. Van technisch werk zoals mixdowns, mastering, geluidsontwerp en vocale verwerking tot volledige producties en composities. Onze taak was dus om een informatieve, overzichtelijke website te ontwerpen en ontwikkelen waar alle services, referenties, prijzen, … duidelijk te vinden zijn.

case byte audio works

Informatieve, overzichtelijke website

Een website die voorziet in gratis informatie heeft potentieel om veel bezoekers aan te trekken. Bij een informatieve website is het dus belangrijk om de website te vullen met goede content (teksten). De website van Byte Audioworks is Engelstalig, omdat dit aansluit bij het doelpubliek.

Wanneer een bezoeker op de website komt, is het ook van groot belang dat deze meteen doorheeft waarover de website gaat en vervolgens snel zijn weg kan vinden. Met een duidelijke navigatiestructuur, de nodige CTA’s (call-to-actions) en persoonlijke foto’s hebben we dit bij deze website tot een goed resultaat gebracht.

Tijdloos design

Het internet verandert razendsnel, daarom dat je ook vaak uit een website kan afleiden uit welk jaar het ontwerp komt. Dit is niet percé nadelig, maar bij IC Solutions proberen we ernaar te streven om de website een tijdloos design te geven. Zo kan de website voor een zeer lange tijd zijn frisse uitstraling blijven behouden en dient te website niet elk jaar vernieuwd te worden.

Waarom een WordPress website laten maken?

WordPress is het meest gebruikte CMS op de markt, en dat heeft zo wel zijn voordelen:

  • Het is zeer gebruiksvriendelijk, zowel voor beginners als ervaren gebruikers
  • Goed geschikt voor de vindbaarheid van je website (SEO)
  • Het is Open Source, en continu in ontwikkeling
  • Er zijn veel integraties mogelijk (denk aan WooCommerce, Google Analytics, Mailchimp, HubSpot, …)

 

Interesse in een samenwerking?
Wij staan klaar

Heb je een vraag? Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.