De Zorgvriend

Totaalconcept voor een praktijk van thuisverpleging: - Logo, huisstijl, grafische ontwerpen en website

| Case categorie: Grafisch ontwerp |

Klant

De Zorgvriend

Sector

Thuisverpleging

Onze diensten

Webdesign, Webdevelopment en Grafisch ontwerp

Online zichtbaarheid

In de wereld van de thuisverpleging is een website geen middel om nieuwe klanten/leads aan te trekken maar eerder een hulpmiddel om vragen van patiënten op een snelle en eenvoudige manier te beantwoorden. Naast de praktische informatie hebben we ook een intranet voorzien waarop de 30 medewerkers hun interne documenten eenvoudig kunnen downloaden of uploaden.

case-de zorgvriend

Intranet met agendabeheer

Naast de website met praktische informatie is er ook een intranet voorzien voor de +- 30 medewerkers. Dit met gebruikersbeheer en verschillende permissies. Op deze manier kunnen de medewerkers eenvoudig documenten downloaden of uploaden.

In het intranet is er ook een agenda waar ze de beschikbare bijscholingen kunnen raadplegen en zich hiervoor kunnen inschrijven.

Logo, huisstijl en grafische ontwerpen

Voor Thuisverpleging De Zorgvriend hebben we het logo en de huisstijl ontwikkeld. Zoals het hoort volledig in samenspraak met hen. Ze hadden zelf direct hun hoofdkleuren bepaald en de grote lijnen hoe ze het zagen. Het was voor ons dan nog maar de bal binnenkoppen om het grafisch ontwerp af te maken.

Op regelmatige basis nemen wij het grafisch ontwerp voor onze rekening. Zo voorzien wij hen van sponsoradvertenties, de jaarlijkse kerstkaart, flyers,…

 

Raambestickering

Voor hun praktijk op de lage kaart in Brasschaat hebben wij ook de raamstickers ontworpen. Na verschillende ideeën naast elkander te leggen hebben ze gekozen voor een stijlvolle cleane raamsticker.

Offline zichtbaarheid

Zichtbaarheid is key!

Zichtbaarheid kan online, door bijvoorbeeld actief te zijn op sociale media en je website up-to-date te houden. Zichtbaarheid kan ook offline, bijvoorbeeld door buitenreclame (raambestickering) of heel simpel je aanwezigheid op een event.

Wij staan klaar

Heb je een vraag? Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.