FeedForm

Nieuw applicatie zoekt nieuwe website

| Case categorie: Webdesign |

Klant

FeedForm

Sector

Onderwijs

Onze diensten

Webdesign, Webdevelopment

De uitdaging

FeedForm is een start-up met een hart voor data en onderwijs. De nieuwe applicatie toont niet alleen de inspanningen van leerlingen, maar ook die van leerkrachten. Zo hopen ze dat leerkrachten meer inzichten uit hun evaluaties halen dan ooit tevoren. Dit zorgt er dan ongetwijfeld voor dat leerkrachten hun job nog efficiƫnter en beter kunnen uitvoeren.

Voor deze applicatie moest een website ontworpen en ontwikkeld worden, en dat was onze taak!

case-feedform-hero

Design

Het logo van FeedForm was reeds klaar, dus qua kleurgebruik wisten we dat appelblauwzeegroen en zwart de hoofdkleuren werden van de nieuwe website. Onze grafisch designer ontwierp en modern en hippe website die in lijn ligt met de huidige webdesign trends.

De content is en blijft de reden dat bezoekers je website bezoeken, daarom is sterke en goed leesbare typografie onmisbaar. Om de content gestructureerd weer te geven is het ook belangrijk dat de website consistent in elkaar zit. Daarom is het hergebruiken van stijlelementen zoals buttons, pijlen, toggles, hele sections (ook wel blokken genoemd) een must.

Voor deze website hebben we ook gekozen om geen grote hero image te gebruiken, maar een duidelijke boodschap weer te geven. Wie is FeedForm, wat doet FeedForm, aangevuld met een duidelijke call-to-action zorgt ervoor dat de bezoeker meteen weet wat hij/zij op de website zal vinden.

Digitaal advies

  • Op maat gemaakt WordPress thema
  • Klantvriendelijk CMS systeem
  • Eenvoudig aan te passen
  • SEO optimalisatie
  • Integratie Google Analytics

Ontwikkeling

Wij maken steeds websites op maat van de klant. Geen voorgekauwde zaken die we al voor 100 andere websites gebruikt hebben. Dit zorgt voor een cleane code en dat wordt enorm geapprecieerd door Google en andere zoekmachines.

Voor FeedForm hebben wij een op maat gemaakt WordPress thema ontwikkeld. Zo bezit de website meteen alle functionaliteiten en ligt de lay-out volledig in lijn met het vooraf gemaakt website ontwerp. Een uniek thema dus!

Wij staan klaar

Heb je een vraag? Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.