Zelf je website aanpassen in WordPress

Hou je website up-to-date

| Blog categorie: Webdesign |

zelf eigen website aanpassen

Begin bij het begin

Wij helpen je met de start van je nieuwe website of zetten je oude website over in de gebruiksvriendelijke omgeving van WordPress. De volledige site wordt door ons tot in de puntjes afgewerkt en samen met jou bekeken totdat we een goed resultaat bekomen. Jouw wensen worden gevolgd met bijhorend advies over de keuzes bij het opzetten van een technisch en visueel geschikte website. Dankzij ons WordPress thema op maat wordt het aanpassen van je website nog eenvoudiger.

website update

Blijf up-to-date

Als je eenmaal gekozen hebt om je bedrijf online in de spotlight te zetten, dan mag je niet vergeten dat alle informatie op jouw website up-to-date moet blijven. Blijf je website updaten door jouw variërend aanbod van producten, het volgen van de actualiteit of ga mee met de nieuwste trends. Denk bijvoorbeeld ook aan de openingsuren, foto’s, prijzen, menukaarten, producten, nieuwsberichten of jouw nieuwste realisaties die je graag wilt tonen. Een website die maandelijks nieuwe content bevat maakt het niet alleen interessanter voor terugkerende bezoekers, maar je scoort ook beter in Google!

website zelf aanpassen

En nu is het jouw beurt!

Wij helpen je verder op weg met handige video’s die je volledig vertellen hoe je te werk gaat om aanpassingen op je site uit te voeren. Op deze manier leer je zelf iets bij en bespaar je ook nog eens extra kosten. Je kan de video’s zoveel keer herbekijken als je zelf wilt op je eigen tempo. Je hoeft dus absoluut geen voorkennis te hebben om aan de slag te gaan met het updaten van je eigen site!

Hebben we je aandacht?

Deel ons blogartikel

Neem contact op

Voor meer groei en een sterker merk

This field is for validation purposes and should be left unchanged.