4-all Party Rent

Website, reservatiesysteem - Het volledige gamma mooi en duidelijk online brengen met een eenvoudig beheersbaar reservatiesysteem.

| Case categorie: Webdesign |

Klant

4-ALL Party Rent

Sector

Feestmateriaal

Onze diensten

Webdesign, webdevelopment

De uitdaging

4-ALL partyrent verhuurt feestmasteriaal voor alle soorten events. Meer dan 240 artikelen op een knappe en gebruiksvriendelijke manier online reserveerbaar maken. Gebruiksvriendelijk voor de bezoeker maar ook voor de administrator die de producten online up-to-date moet houden. Dit zowel op mobiele toestellen als laptop / desktop.

case-4-all party rent

Webdesign & webdevelopment

Voor deze case hebben we gebruik gemaakt van WordPress in combinatie met Woocommerce.

Woocommerce wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van webshops. Wij hebben Woocommerce (open-source) aangepast zodat het ook perfect bruikbaar wordt als verhuursysteem. We hebben hiervoor geen gebruik gemaakt van bestaande plugins, maar in-house zelf de extra ontwikkeling op maat gemaakt.

Het online betalen en verzenden viel weg. In de plaats kwam wel een check-out pagina op maat waarin je de start- en einddatum van het event kan ingeven als ook de leveringsdatum en leveringsadres.

 

Het belang van iconen & illustraties

Om meer dan 240 producten op een gebruiksvriendelijke manier online weer te geven hebben we de bestaande categorieën en subcategorieën herbekeken en deze logischer ingedeeld. We hebben ze allemaal een duidelijk icoontje gegeven. Dit maakt het geheel een pak rustiger en overzichtelijker. Dit draagt dan weer bij tot de gebruiksvriendelijkheid en de user experience van de website.

Integratie Facebookposts

Bij 4-ALL gebruiken ze Facebook actief om hun nieuws te delen met hun volgers. Om dit nieuws niet opnieuw te moeten plaatsen op hun website hebben ze er voor gekozen om de facebookposts automatisch te laten verschijnen op hun website. Dit heeft als voordeel dat de er regelmatig nieuwe inhoud op hun website terug te vinden is die ze maar op 1 plaats moeten ingeven.

Het nadeel van zulk systeem is dat het de website iets trager doet laden en dat je website content bevat die elders ook al terugkomt.

Wij staan klaar

Heb je een vraag? Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.