Boost je bedrijf online in tijden van corona: bekijk onze tips

Boost je bedrijf online in tijden van corona: bekijk onze tips 560 420 Geert Plovie

Het coronavirus verspreid zich meer en meer en het einde van deze crisis blijft onduidelijk. Ook na de Lock down zullen vele mensen niet snel zomaar buiten durven komen waardoor je potentiële klanten blijft ontlopen. Daarom is het belangrijker dan ooit om uw bedrijf online sterk naar voor te brengen.

Tip 1: Webwinkels maken meer winst dan ooit

Veel winkels zijn verplicht gesloten waardoor mensen hun aankopen wel online moeten doen. Alle sociale verplichtingen worden gecanceld dus kan je alleen nog maar online een andere omgeving in duiken. Start daarom met het online verkopen van uw goederen/diensten en blijf online actief als bedrijf.

Heeft u al een webshop?

Dan is het belangrijk dat u goed gevonden wordt. Door alle andere webshops kan het soms moeilijk zijn om daar bovenuit te springen. Zorg daarom voor een uniek verkoopargument, een aantrekkelijk design, online support en een goede score in google. Wij kunnen u daar uiteraard bij helpen.

webshop delivery
closed corona

Tip 2: Communiceer duidelijk en vermijd verwarring

Indien uw bedrijf open kan/mag blijven, schep dan duidelijkheid over de maatregelen die je neemt. Niets is zo lastig als een bedrijf dat een papier uithangt dat ze plots ‘op afspraak’ werken of ‘opeens gesloten’ blijken te zijn wegens het coronavirus. Daarom is het belangrijk om de meest up-to-date informatie online te delen. Zorg ervoor dat de laatste nieuwe informatie op uw website en social media te vinden is en dat je bent aangemeld bij Google Business.

Tip 3: Horeca drama

Heeft u een restaurant en moet u de deuren sluiten? Bedenk dan een alternatief en zorg voor een take away of delivery service. Bij uw eigen website kan er een extra feature toegevoegd worden om online eten te bestellen bij uw restaurant.

Bestellingen kunnen makkelijk online geplaatst worden om wachtrijen te vermijden en toch kan uw restaurant geopend blijven.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen?

order food online
IC Solutions logo wit

wij maken van uw online business een succes

Adres

Ruiterijschool 1, 2930 Brasschaat

Contacteer ons

Wij maken responsive websites, verzorgen grafisch ontwerp van A tot Z en zorgen voor SEO en de juiste digitale strategie.