Wat kost een website?

Wat kost een website? 900 600 Geert Plovie

Als u plannen heeft om een website te laten maken, zult u ongetwijfeld een idee willen hebben wat de kost van de website is. Het zal u dan wellicht zijn opgevallen dat wij géén prijzen op onze website communiceren. Hiervoor hebben we bewust gekozen.

De prijs van een website laten maken hangt af immers van veel factoren. We benaderen het bouwen van iedere website dan ook als een opzichzelfstaand project. Op basis van uw wensen maken we graag vrijblijvend een passende offerte.

Een website is de digitale identiteit van een bedrijf. Deze digitale etalage moet een uitstraling hebben die past bij het bedrijf. Elk bedrijf is verschillend en dus ook is een website steeds gemaakt op maat van het bedrijf.

Het bouwen van een goede website is maatwerk. Geen website is hetzelfde doordat de uitstraling in combinatie met de wensen en behoeften van iedere bedrijf verschillend zijn.

U wilt toch opvallen met uw bedrijf? Dan moet u niet voor dezelfde digitale uitstraling kiezen als uw concurrent!

Welke leverancier kiest u om uw website te laten maken?

Als u de prijzen van de diverse webbureau’s gaat vergelijken, zal het u direct opvallen dat er diverse prijzen gevraagd worden voor het maken van een website.

Als u kiest voor een webbureau dat een vaste (voordelige) prijs op internet aanbiedt, zonder ook maar een idee te hebben wat uw wensen en noden zijn, zult u toch even moeten afvragen of de verwachtingen ingelost zullen worden.

In veel gevallen krijgt u dan een standaard website die tot stand is gekomen door het inrichten van een standaard template. Hier zal dan nauwelijks sprake zijn van maatwerk en is het nog maar de vraag of de functionaliteiten van de website aansluiten op de wensen en doelstellingen van het bedrijf. Daarnaast moet u nog maar afwachten welke werkzaamheden voor u verricht worden en welke taken u zelf moet uitvoeren.

Als u interesse heeft om vrijblijvend hierover met ons verder te praten, maken we graag een afspraak met u. In dit kennismakingsgesprek zullen we uw wensen en noden in kaart brengen en op basis hiervan een gedetailleerde offerte aanbieden. We luisteren naar uw idee of project en delen graag onze visie en ervaring daarin.

Lees meer over Webdesign, Grafisch Ontwerp en SEO

Want er valt nog zoveel meer te vertellen!

IC Solutions logo wit

wij maken van uw online business een succes

Adres

Ruiterijschool 1, 2930 Brasschaat

Contacteer ons

Wij maken responsive websites, verzorgen grafisch ontwerp van A tot Z en zorgen voor SEO en de juiste digitale strategie.