Wat kost een website?

Op basis van jouw wensen maken we graag vrijblijvend een passende offerte.

De prijs om een website te laten maken

Regelmatig krijgen we de vraag “Wat kost een website?”. Wij communiceren geen prijzen op onze website, hiervoor hebben we bewust gekozen. De kost van een website hangt af van veel factoren. Op basis van jouw wensen maken we graag vrijblijvend een passende offerte.

Elk bedrijf is verschillend en dus is een website steeds gemaakt op maat van het bedrijf. Je wilt toch opvallen met jouw bedrijf? Dan moet je niet voor dezelfde digitale uitstraling kiezen als je concurrent!

Een website is de digitale identiteit van een bedrijf. Deze digitale etalage moet een uitstraling hebben die past bij het bedrijf. Het bouwen van een goede website is maatwerk. Geen website is hetzelfde doordat de uitstraling in combinatie met de wensen en behoeften van iedere bedrijf verschillend zijn.

Als je de prijzen van diverse web agencies gaat vergelijken, zal het je opvallen dat er grote verschillen worden gevraagd voor het maken van een website. Als je kiest voor een web agency dat een vaste voordelige prijs op internet aanbiedt, zonder ook maar een idee te hebben wat de wensen of noden van je bedrijf zijn, dan moet je geen maatwerk verwachten. Je krijgt hetzelfde als honderd andere bedrijven en de meerwaarde van deze website is nihil.

 

wat-kost-een-website
jaarlijkse-kosten-website

Jaarlijkse kosten van een website

Wanneer je bij ons een website laat maken, dan is deze jouw intellectuele eigendom. Dit wilt zeggen dat je je website eender waar kan onderbrengen en door eender wie kan laten onderhouden. Je bent niet afhankelijk van ons.

Wel is het zo dat je website slechts bereikbaar is wanneer die gehost wordt op een webserver en dat er een domeinnaam verbonden is aan je website. Indien je deze domeinnaam en hosting bij ons afneemt, is er wel een jaarlijkse kost voor de hosting en domeinnaam.

Vermits wij gebruiken maken van het open-source CMS WordPress en enkele bijhorende plug-ins is het aan te raden om deze software enkele keren per jaar te voorzien van een update. Dit is echter  geen verplichting maar wel een advies.

Wij bieden ook Care Packs aan waarin deze updates mee in verwerkt zitten.

Return on investment

Een website kost geld, maar nog veel belangrijker, een (goede) website brengt geld op. Koppel een goede strategie aan je website, stel doelen en meet wat je website opbrengt.

Dan is de kost van je website eentje dat je met de glimlach betaald, ik beloof het je!

Niet onbelangrijk om de ROI (return on investment) te bepalen is de levensduur van je website. Doordat wij geen gebruik maken van aangekochte templates, maar deze zelf in huis ontwikkelen, gaan onze websites langer mee dan websites die wel gemaakt worden met vooraf gemaakte aangekochte templates.

Een ander voordeel van op maat gemaakte templates is dat onze websites sneller laden en beter gelezen kunnen worden door Google.

Wil je weten wat een website kost voor jouw bedrijf?

return-on-investment
Laat je inspireren

Recente projecten

Wij staan klaar

Heb je een vraag? Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.